HOME HISTORIK       BIBLIOTEK       OM OSS       NEWS       FRAMTID   
 
 
      KONTAKT   ©SWECORP Citizenship® AB      
Anders Boman
 
anders.boman@swecorp.se

tel: +46739 502 401

Anders Boman har en lång bakgrund som skolledare, lärare och företagsledare och arbetar idag som fristående entreprenör med inriktning mot sociala innovationer. Han är utbildad idrottslärare och har inom idrotten prövat på det mesta som utövare och ledare på alla nivåer.

Under perioden 1998 och 2002 var Anders klubbdirektör för 08 Stockholm Human Rights. Under sin tid i ”Nollåtta”, drog han också igång Fryshusets Gymnasieskola, där elevernas passion för olika intressen styr upplägget av undervisningen.

Anders är en tillsammans med Fryshusets Anders Carlberg initiativtagare och medförfattare till boken ”Idrottens själ” samt suttit med i RF;s Handslagsgrupp som fördelade den miljard idrotten tillfördes 2006.

2002 – 2005 tog Anders över Realtryck AB som han först var tvungen att sätta i konkurs för att därefter återstarta. 17 av 19 anställda kunde tack vare detta behålla jobbet och tryckeriet är idag mycket välmående.

Sedan 2006 arbetar Anders huvudsakligen med ledarutvecklings- och idéutvecklingsfrågor. Utöver detta har han också projektledningsansvar för att leda, vissa av Swecorp, utvalda innovationer från idé till företag.


Medarbetare
Hans Hassle

Göran Pettersson

Anders Boman

Isabelle Hernandez

Leif Sieurin

Mia Kristiansson

Kurt Larsson

Michele Di Dato