HOME HISTORIK       BIBLIOTEK       OM OSS       NEWS       FRAMTID   
 
 
      KONTAKT   ©SWECORP Citizenship® AB      
Mia Kristiansson
 
mia.kristiansson@swecorp.se

tel: +46708 700 852

Den svenska mediascenen förändrades nyårsafton 1987 - då startade de första kommersiella tv-sändningarna i Sverige. Sedan dess har förändringen accelererat år för år.

Mia Kristiansson har en bakgrund som medierådgivare på dåvarande Media Broker i Stockholm. Media Broker är numera en del av Outcom. Perioden 1984-1996 har skapat en plattform för Mias erbjudande idag.

Mia arbetade med mediestrategier före TV - och med TV, före multimedia - och med multimedia, före integrerad marknadskommunikation och med integrerad marknadskommunikation. Redan då och framför allt nu med en passion för medier och vad vi egentligen ska ha dom till! Mediernas instrumentella värde i kommunikationen.

Att verka inom och genomföra analyser av media och kommunikation handlar om att samla, utvärdera och analysera stora mängder för att sedan kreera ketchupeffekter.

Idag består Mias övergripande verksamhet av att skapa scenarier över framtida mediekonsumtion, beskriva mediekonvergens och försöka ge en bild över utvecklingen. En plattform för olika kommunikationstrategier och för mediesatsningar i tryckt och rörlig form.


Medarbetare
Hans Hassle

Göran Pettersson

Anders Boman

Isabelle Hernandez

Leif Sieurin

Mia Kristiansson

Kurt Larsson

Michele Di Dato