HOME HISTORIK       BIBLIOTEK       OM OSS       NEWS       FRAMTID   
 
 
      KONTAKT   ©SWECORP Citizenship® AB      
Michele Di Dato
 
michele@pm.se

tel: +46708 180887

Michele Di Dato har lång och bred erfarenhet av reklambranschen och är ägare av reklambyrån pmochco i Stockholm, där han också är VD. pmochco är AAA-ratade av Dun & Bradstreet, något som inte är så vanligt inom reklambranschen.

Michele tror att alla, även små företag, då och då behöver få nytt perspektiv på sin verksamhet och bryta med gamla mönster för att bättre nå fram till sina kunder och samarbetspartners. Micheles kunskap, erfarenhet och resurser sträcker sig från ren design till strategier och lanseringar.
Michele använder en genomtänkt och beprövad metodik som definierar alla moment i arbetet från analys till uppföljning. Alla inblandade vet var de befinner sig i processen och vad som krävs för att kunna gå vidare till nästa steg. Det ger ett smidigt samarbete och en trygghet som främjar kreativitet och ett långsiktigt hållbart resultat.

Michele är väl utbildad inom management och ledarskap genom sitt långa arbete inom näringslivet, men också inom idrottsrörelsen. Han har flera styrelseuppdrag; i privata och kommunala företag och inom föreningslivet.
Michele har ett förflutet som spelare och ledare på elitnivå och var sportchef i Djurgården Hockey under sju års tid. Han ägnar nu en stor del av sin fritid till arbete med värdegrunder inom idrottsrörelsen.


Medarbetare
Hans Hassle

Göran Pettersson

Anders Boman

Isabelle Hernandez

Leif Sieurin

Mia Kristiansson

Kurt Larsson

Michele Di Dato